Workshop

Ellen van der Eerden &
Mark van Mensvoort

Rabobank & Mens en Markwerking

Succesvol Ondernemen

Veel mensen denken dat een uitgebreid ondernemingsplan vanaf de start van een onderneming noodzakelijk is om een zakelijke lening aan te vragen. Dat klopt, maar daarna is het ook voor bestaande ondernemingen zaak hun ondernemingsplan regelmatig tegen het licht te houden.

Is de route die je had uitgestippeld nog correct? Marktomstandigheden veranderen, nieuwe kansen kunnen ontstaan. Blijf je bij je route of neem je een andere weg? En als je een andere route kiest, welke gevolgen heeft dat? Is er (aanvullende) financiering nodig? Hoe kijkt een bank naar een financieringsvraagstuk? En welke opties zijn er voor jouw onderneming beschikbaar?

Accountmanager MKB Ellen van der Eerden, van Rabobank Hart van De Meierij en Mark van Mensvoort, van Mens & Markwerking praten je hierover bij. Aan bod komt het belang van het hebben én onderhouden van een goed businessplan en de mogelijkheden van financieren. Verder hoor je tijdens deze workshop hoe een bank aanvragen toetst en delen we de handige hulpmiddelen die voor ondernemers beschikbaar zijn.

Onze

Partners